• Inspecteer iedere productCognex Producten
  • Begeleid iedere automatiseering
  • Identificeer ieder onderdeel

Cognex Machine vision doet het allemaal.

 

In vele industrieën als de: Automotive, Elektronica, Consumenten, Voedsel en drank,farmaceutica, zonne energie,logistiek en oppervlakte behandelende, optimaliseert Cognex vision de kwaliteit en drukt tegelijkertijd de kosten bij bedrijven over de gehele wereld, Bedrijven net als die van u.

Iedere dag in 10.000den toepassingen over de hele wereld worden biljoenen producten geïnspecteerd met Cognex vision.

  • Van kwaliteit controle tot track en tracé systemen.
  • Van assemblage inspectie tot robot begeleiding.

Met Cognex inspecteer je 100% van je producten om je ervan te verzekeren dat ze 100% voldoen aan uw eisen. Foutloos en precies volgens uw exacte specificaties tot het kleinste detail.

Uw productie afval zal gereduceerd worden tot het minimale door proces fouten vroeg in de productie te detecteren al voordat 10 tot 100 tallen producten zijn kapot gelopen.

Bouwende automatisering systemen als Robots worden begeleid tot micrometer nauwkeurigheid. Materialen worden dan automatisch perfect uitgelijnd en de onderdelen lopen dan exact zoals gewenst door het productie proces.

Als onderdeel traceerbaarheid voor u van belang is dan is Cognex uw juiste partner.

De vision gebaseerde ID readers kunnen zon beetje alles lezen op iedere oppervlakte. Barcodes, 1D, 2D, Geprinte tekst, Zelfs als ze slecht gevormd zijn of beschadigd. Dit alles zonder menselijke interactie.

Zonder Cognex zouden vele onderdelen niet kunnen worden gemaakt.

We kunnen u vele voorbeelden geven maar u zou ook een kijk kunnen nemen op de website van Cognex voor een eventuele toepassing voor uw applicatie. Ook kunt u nog even kijken op onze Cognex pagina.